rethemnos-sprite
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωνσταντινίδης: «Τεράστια προσπάθεια απέναντι στον Κόροιβο»

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να επιστρέψει  στις επιτυχίες, καθώς αύριο θα φιλοξενήσει τον Κόροιβο για την 11η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NS2.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε πως τα έσοδα από τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης θα διατεθούν στον μικρό Μιχάλη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για χειρουργική επέμβαση.

Επίσης, ο προπονητής της ομάδας μας, Αντώνης Κωνσταντινίδης, πραγματοποίησε δηλώσεις, τονίζοντας την σημαντικότητα του παιχνιδιού, ενώ επεσήμανε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να καταφέρουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. «Πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι και από τη στιγμή που είπαμε στην αρχή της χρονιάς ότι δεν θα δεχθούμε καμία ήττα, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για μας. Από κει και πέρα είναι ένα ματς κόντρα σε μία ομάδα που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη με τον τρόπο που αγωνίζεται και ιδιαίτερα στην επίθεση. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια και περισσότερη συγκέντρωση από κάθε άλλο ματς ώστε να μην αφήσουμε τον Κόροιβο να επιβάλει τον ρυθμό του. Διότι θα είναι ένα ματς ρυθμού και αυτό που τονίζουμε από την αρχή της εβδομάδας είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας γιατί ο Κόροιβος μπορεί να σε «εκτελέσει» ανά πάσα στιγμή. Μπορεί μερικοί να μην το γνωρίζουν αλλά ο Κόροιβος είναι η πρώτη ομάδα επιθετικά μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι μία φύσει επιθετική ομάδα και θα πρέπει να σταματήσουμε τον τρελό ρυθμό του.

Είμαστε μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και μακάρι η χρονιά που θα φύγει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα γιατί τα παιδιά το αξίζουν με βάση την δουλειά που έχουν κάνει μέχρι στιγμής».