ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ρέθυμνο Aegean

0

Την συνεργασία με την COSMOS SPORT που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κρήτη, εγκαινίασε το  Ρέθυμνο Aegean  το περασμένο Σάββατο 3/10  στο κατάστημα της εταιρείας στα Χανιά.

Η Cosmos Sport είναι πλέον ο επίσημος υποστηρικτής της ομάδας μας και χορηγός των νέων εμφανίσεων από την ADIDAS.

Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο προπονητής μας Θανάσης Σκουρτόπουλος, οι παίκτες μας Γιάννης Καλαμπόκης, Φάνης Κουμπούρας, Μουχάμαντ Φαγιέ και Βίνσεντ Κάνσιλ, καθώς και ο Αγορίνος που φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας. Τους συνόδευαν ο πρόεδρος του Ρέθυμνο Aegean Ηρακλής Μανουκαράκης, ο αντιπρόεδρος Μανώλης Γιαννούλης, το μέλος του Δ.Σ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Δημήτρης Τζέτζος, ενώ την Adidas εκπροσώπησε ο υπεύθυνος sports marketing Ελλάδας και Κύπρου, κ. Αλέξης Μποντικούλης.

Την συνεργασία αυτή χαιρέτισε και ο μεγαλομέτοχος του Ρέθυμνο Aegean, Κωστής Ζομπανάκης, που ευχαρίστησε την Cosmos Sport και την Adidas για την σημαντική αυτή χορηγία και τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας η ανάπτυξη τέτοιων σχέσεων με επιχειρήσεις από όλη την Κρήτη που δίνουν μια μεγαλύτερη δυναμική στο μπάσκετ.

H KAE Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την COSMOS  SPORT και τον κ. Μιχάλη Τσικνάκη για την προσφορά τους και την εξαιρετική συνεργασία.

 

22

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ