ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης τρέχει για τα χημικά!

0

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης μετείχε με τον δικό του τρόπο στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε στο Αρκάδι. Με 16 Μαραθωνοδρόμους έτρεξαν και μετέφεραν το δικό τους μήνυμα που ήταν <όχι χημικά στην Κρήτη και στην Μεσόγειο-σλόγκαν που έγραφαν και τα μπλουζάκια που φορούσαν.>

Την αρχή έκανε ο πρωταθλητής Καμπαξής Παντελής πού έτρεξε από το Ηράκλειο το πρωί στις 5 μέσω παλαιάς εθνικής οδού στο Αρκάδι σε 6 ώρες και 30 λεπτά τα 76 χλμ. μαζί με τον αθλητή ήταν και δύο ποδηλάτες οι: Μακλούρτεν Νταίιβιντ και Παπουτσάκης Γιώργος.

Στις 10:00 ξεκίνησε σκυταλοδρομία από το Ρέθυμνο μέχρι το Αρκάδι 23 χλμ που 15 αθλητές του συλλόγου μας μετέφεραν την δάδα και στο τέλος αναρτήσαμε την Ελληνική σημαία. Στην σκυταλοδρομία μετείχαν οι :Καμπαξής Σπυρίδων-Χατζημηνάς Κώστας-Φανουργάκης Δημήτρης-Αρχάβλης Λευτέρης- Νικηφοράκης Κώστας-Κυρδήμος Γιάννης-Ταβλαδωράκης χάρης-Νικηφοράκης Αντώνης- Ανδρουλιδάκης Ανδρέας-Βιτσαξάκης Μιχάλης-Βιτσαξάκης Μανόλης-Πλουμή Αργυρώ- Νικηφοράκης Δαυιδ- Ραπτάκης Χαράλαμπος και Κουργιαντάκης Γιάννης  Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί το μουσείο φυσικής ιστορίας Κρήτης για την χορηγία του σε μπλούζες.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ