ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2ο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΜΤΒ στο Ηράκλειο

0

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου από το Πάρκο Κομμένο Μπεντένι ξεκινάει το 2ο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΜΤΒ στο Ηράκλειο Κρήτης, με τους φίλους του αθλήματος να δίνουν ραντεβού στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα εντός του πάρκου.

Στο 2ο Χειμερινό Πρωτάθλημα ΜΤΒ οι ποδηλάτες θα μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα από 3 έως 5 μέλη και να διακριθούν από την συνολική τους παρουσία στους αγώνες. Επίσης φέτος αναμένεται να κλέψουν την παράσταση και οι ποδηλάτες των μικρών κατηγοριών Mini και Junior που θα είναι από ηλικίες 9 έως 16 ετών. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 16 Φεβρουαρίου μετά από συνολικά 5 αγωνιστικές Κυριακές με την συμμετοχή των αθλητών να αναμένεται μεγάλη.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα ποδηλατικά καταστήματα Πετάλι, Ποδηλάτης και Μωραίτης Μοτοποδηλατική και χορηγοί επικοινωνίας το Super Radio 90.4fm, το MY Television και η καθημερινή εφημερίδα Πατρίς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook "Χειμερινό Πρωτάθλημα ΜΤΒ - Ηράκλειο Κρήτης".

Πρόγραμμα Αγώνων 2ου Χειμερινού Πρωταθλήματος ΜΤΒ:

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 – Πάρκο Κομμένο Μπεντένι (Ευκάλυπτος)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 – Φουρνί Κ. Αρχάνες

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 – Ενετικά Τείχη Ηρακλείου (Έναντι Μαρτινέγκο)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2013 – Σκαφιδαρά (Γάζι)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2013 – Πάρκο Κομμένο Μπεντένι (Ευκάλυπτος)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ