ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δήλωση του Γιώργου Σταράκη - Προέδρου ΕΠΣΡ: Απάντηση στην «Πρωταπριλιάτικη Γκάφα»

0

Είναι πανθομολογούμενο ότι, την ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ επιτρέπονται οι «ψευτιές». Είναι λένε έθιμο. Ότι θα επέλεγαν όμως την ημέρα της «νόμιμης ψευτιάς» παράγοντες, παραιτηθέντες, ξεπαραιτηθέντες και λοιπές δυνάμεις για να βγάλουν ανακοίνωση-λίβελο κατά του προέδρου της Ε.Π.Σ.Ρ. Γιώργου Σταράκη προσωπικά δεν το περίμενα. Ιδιαίτερα από τον επικεφαλής τους (;;;) κ. Γιάννη Κουνδουράκη. Τήρησαν έτσι το έθιμο της πρωταπριλιάς και αντί για θέσεις, απόψεις, αλλά και τρόπους σωστής άσκησης Διοίκησης σε ένα Νομικό πρόσωπο όπου κάθε χρόνο απαιτούνται περίπου 150.000 ΕΥΡΩ για λειτουργικά έξοδα, αναφέρουν σκέτες αερολογίες. Δεν βρήκαν δυο-τρία αλλά ούτε ΕΝΑ θετικό έργο από τον Πρόεδρο και τους πανάξιους συνεργάτες του. Ξέχασαν πχ, ότι πριν αναλάβουν την ευθύνη Διοίκησης από Ανώγεια, Φουρφουρά, Μέλαμπες, Πέραμα, Σπήλι, Ρούστικα, Σελλιά, Ζωνιανά, Λιβάδια, κ.λ.π., πήγαιναν στην τότε Νομαρχία, πλήρωναν χαρτόσημο και έβγαζαν άδεια αγώνα. Αν το ξεχνούσαν, υπήρχε μηδενισμός για τις ομάδες τους.

Με την πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων του «κακού» Σταράκη τις άδειες τις βγάζει πλέον η Ε.Π.Σ.Ρ. Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης ότι: Η επικοινωνία ανάμεσα στην Ε.Π.Σ.Ρ. και των σωματείων-μελών της γινόταν με τα... ΕΛΤΑ.

Αν είχαμε απεργία; Ή χανόταν ο φάκελος; Τότε πήγαιναν ακόμα και σε... μέντιουμ για να βρεθεί.

Με την πρώτη ημέρα ανάληψης της Διοίκησης Ε.Π.Σ.Ρ. ο «κακός» Σταράκης έδωσε ΔΩΡΕΑΝ FAX στα σωματεία μέλη του, χωρίς αποκλεισμούς και στη συνέχεια λόγω εξέλιξης ΔΩΡΕΑΝ LAPTOP σε ΟΛΑ τα σωματεία χωρίς αποκλεισμούς με την ευγενική χορηγία της COSMOTE όπου για να το πετύχει, πάτησε ένα ... κουμπί και βγήκε … «ένα LAPTOP». Όχι βέβαια.  Έτρεξε, πάλεψε το πέτυχε.

Ξέχασαν όταν ανέλαβε ο «κακός» Σταράκης με τους πιστούς συνεργάτες του την ευθύνη Διοίκησης, ότι υπήρχε μόνο το γήπεδο Γάλλου με φυσικό τάπητα και αυτό λόγω του ενδιαφέροντος της οικογένειας Βαρδινογιάννη η οποία τόσα πρόσφερε και προσφέρει στο Νομό μας. Ο «κακός» Σταράκης έφερε μηχανικούς για μελέτες, ξημεροβραδιάστηκε στα υπουργεία, Γ.Γ.Α. και με την βοήθεια του τότε αρμόδιου υφυπουργού κ. Κουράκη (ας κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν στο Ηράκλειο) βγήκαν τα πρώτα «πακέτα», αρνήθηκαν δυστυχώς κάποιοι να δημοπρατήσουν αλλά ευτυχώς δημοπράτησε τελικά η Νομαρχία και σήμερα, έχουμε σε κάθε Δήμο σύγχρονα γήπεδα και ο αγώνας συνεχίζεται για ακόμα περισσότερα. Εξάλλου, την 18η Δεκεμβρίου του 2012 για …πλάκα πήγε στον υπουργό ή για νέα σύγχρονα γήπεδα;

Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης, ημέρα όπου οι ψευτιές είναι έθιμο, ότι πριν την ανάληψη καθηκόντων του «κακού» Σταράκη και των πιστών συνεργατών του οι αγώνες γινόταν χωρίς την παρουσία γιατρών και σε ξηρά γήπεδα, όπου οι ποδοσφαιριστές μάτωναν διαρκώς τα πόδια τους. Αμέσως το απαγόρευσαν και αποφάσισαν η Α' Κατηγορία και η ομάδες υποδομών να αγωνίζονται σε σύγχρονα γήπεδα. Στόχος μάλιστα είναι, με τη δημιουργία νέων γηπέδων, η απόφαση αυτή να ισχύει και για τη Β΄κατηγορία. Ξέχασαν επίσης πόσα παιδιά σώθηκαν από γύρισμα της γλώσσας του κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς (πχ. κάταγμα στο κεφάλι και άλλα, όπως ο Σαμψών, ο Γκαλονομάκης κ.α), αφού ο γιατρός επιβάλλεται να είναι σε κάθε γήπεδο όπου διεξάγεται αγώνας της Ε.Π.Σ.Ρ. Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης ότι στα πρωταθλήματα δεν υπήρχαν όρια ηλικίας. Αγωνιζόταν 40άρηδες, 50άρηδες κ.λ.π. Ο «κακός» Σταράκης με τους πανάξιους συνεργάτες του έκαναν άλλη μια τομή. Έβαλαν όριο. Αυτό δεν άρεσε. Αλλά τι να κάνουμε; Οι τομές είναι απαραίτητες. Μάλιστα η υποχρέωση να αγωνίζεται ένας 17άρης «πολεμήθηκε» για τους ψήφους. Μια επιπλέον δικαίωση ήρθε επίσης και από τις οικονομικές συγκυρίες. Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης ότι ΕΘΝΙΚΗ ομάδα δεν είχε έλθει ποτέ στο Νομό μας, ούτε ομάδες με σπουδαίους παίχτες. Να τους θυμίσουμε πόσες ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ήλθαν και έρχονται; Ξέχασαν τον Χατζηπαναγή, τον αείμνηστο Κυράστα, τον Γεωργάτο, τον Σαραβάκο, τον Ιωσηφίδη, τον Ζαγοράκη, τον Νικοπολίδη, τον Μανωλά και τόσους άλλους

Επίσης, Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 έρχονται οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ.

Όλοι αυτοί ήλθαν…πατώντας ένα κουμπί…και έτσι βγήκε… ο ερχομός των Εθνικών ομάδων...

Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης όπου τηρείται το έθιμο της ψευτιάς ότι η λέξη χορηγία εδραιώθηκε με την εκλογή του «κακού» Σταράκη και των πανάξιων συνεργατών του. Ξέχασαν όταν τους δόθηκαν:  1) Μπουφάν  2) Φόρμες  3) Αντιανεμικά  4) Σακ-βουαγιάζ  5) επικαλαμίδες  6) παπούτσια τζόκιγκ  7) Μπάλες  8) Εμφάνιση. Ναι αυτή με τη μπάλα στο «μπέτι» όπου γράψαμε τους χορηγούς και τι έλεγαν οι τότε αντίπαλοι μας; Το θυμάστε; "Γιατί τα παπούτσια να είναι ADIDAS; Γιατί τα μπουφάν PUMA;" και άλλες γελοιότητες. Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης ότι ο «κακός» Σταράκης και οι ακούραστοι συνεργάτες του έφεραν και άλλες χορηγίες. Είναι προσβλητικό να τους αγνοούν ΧΟΡΗΓΟΥΣ όπως οι ακόλουθοι: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΦΟΙ ΒΑΤΣΙΝΑ, ΠΥΡΑΜΙΣ, ΒΙΟΤΖΑ, ΠΕΡΝΙΕΝΤΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, PORTOBELLO, S/M ΙΝΚΑ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ZAROS, S/MΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ, CRETA FARM, ΚΑΦΕ ΜΠΕΛΙ, ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΓΚΑΛΗ, ALEXANDERHOTEL, ΚΑΡΑΤΖΗΣ και τόσες άλλες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Αλλά είπαμε, ήταν πρωταπριλιάτικη. Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης πως λειτουργούσε η Διαιτησία; Ο αείμνηστος Φώτης, Ο Νάκης, ο Χρήστος αρκετές φορές πήγαιναν και «έβγαζαν» τα παιχνίδια. Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης το θέμα ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – είναι τιμή και χαρά το ότι ηγείται η άξια Στέλλα Ανδρουλάκη και οι συνεργάτες της. Ας κάνουν το κόπο να ρωτήσουν γονείς και παιδιά γιατί οι ψευτιές έχουν ένα όριο και καταρρίπτονται από τα παραπάνω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεδομένα.

Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης ότι το 2001 ΔΕΝ παραλάβαμε το αποθεματικό των ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ. Δεν κάναμε καταγγελίες αλλά δουλέψαμε σκληρά για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις που απέφερε η απουσία αυτού του ποσού από τα ταμεία της Ενώσεως.

ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ 108.000,00 ΕΥΡΩ

Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης ολόκληρο το 2009.

Ναι, από το 2009 δόθηκαν πάμπολλες διευκολύνσεις για το εξοδολόγιο διαιτησίας και όχι μόνο

Περισσότερα από 108.000,00 ευρώ. Ξέχασαν ότι στα σωματεία Δ΄ Εθνικής πληρώναμε πούλμαν για τις μετακινήσεις (κόστος 12.000 ευρώ). Τους δώσαμε οικονομική βοήθεια, χωρίς αποκλεισμούς, από χορηγίες της Ε.Π.Σ.Ρ. τις οποίες εύρισκε ο «κακός» Σταράκης και οι πανάξιοι συνεργάτες του. Θυμηθείτε το χορηγικό πλάνο το οποίο ανακοινώσαμε στην κλήρωση Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ στο εργατικό κέντρο, παρουσία και του σημερινού προέδρου της ΕΠΟ, κου Γιώργου Σαρρή. Δώσαμε σε όλα τα σωματεία-μέλη μας οικονομική ενίσχυση. Είπα στη δήλωση μου τότε ότι τα χρηματικά εντάλματα είναι στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Ρ. Ας έλθει ο κ. Ι. Κουνδουράκης να τα αθροίσει και θα διαπιστώσει ότι είναι παραπάνω από 108.000,00 ΕΥΡΩ. Π.χ. 1) χρηματικό ένταλμα Νο 824 του 2009 5.000,00 ΕΥΡΩ σε ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ για να πληρώσει εξοδολόγιο Διαιτησίας. 2) Χρηματικό ένταλμα Νο 830 του 2009 1.000,00 ΕΥΡΩ σε ΑΕΤΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ για να πληρώσει Διαιτησία.           3)  Χρηματικό ένταλμα Νο 832 του 2009 1.000,00 ΕΥΡΩ σε ΑΣΤΗΡ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για να πληρώσει Διαιτησία. Στο ίδιο ένταλμα πληρωμής επίσης άλλες 2.300,00 ΕΥΡΩ σε σωματεία τοπικού (τα ονόματα στη διάθεση σας).

4) Χρηματικό ένταλμα Νο 833 του 2009 1.000,00 ΕΥΡΩ σε ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ 1.000,00 ΕΥΡΩ σε ΑΟ ΚΡΗΣΣΩΝ σύνολο 2000,00 και με το ίδιο ένταλμα άλλες 2.200,00 ΕΥΡΩ σε σωματεία τοπικού.  5) Χρηματικό ένταλμα Νο 834 του 2009 3.400,00 ΕΥΡΩ για διαιτησία σε σωματεία μέλη μας.  6) Χρηματικά εντάλματα Νο 836 και Νο 837 του 2009 1855,00ΕΥΡΩ.  7) Χρηματικά εντάλματα Νο 840, 842, 846 και 848 του 2009 3.635,00 ΕΥΡΩ.  8) Χρηματικό ένταλμα Νο 1000 με ημερομηνία 6-10-2009 7.500,00ΕΥΡΩ οικονομική ενίσχυση στα σωματεία μας για να πληρώσουν εξοδολόγιο Διαιτησίας. Είναι 1) ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ, 2) ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ, 3) ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, 4) ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ, 5) ΑΟ ΚΡΗΣΣΕΣ.

Δηλαδή κ. Γιάννη 5Χ1500=7.500,00 ΕΥΡΩ.  9) Χρηματικό ένταλμα Νο 999 για οικονομική ενίσχυση σωματείων-μελών μας για εξοδολόγιο διαιτησίας 4.800,00 ΕΥΡΩ.  10) Χρηματικό ένταλμα Νο 998 τη 2-10-2009 4.500,00 ΕΥΡΩ για να πληρώσουν τα σωματεία μέλη μας εξοδολόγιο Διαιτησίας. Έχουμε και άλλα χρηματικά εντάλματα κ. Γιάννη. Μπορείτε όποτε θέλετε να έλθετε στην Ε.Π.Σ.Ρ. με ένα κομπιουτεράκι να διαπιστώσετε ότι είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από 108.000,00 ΕΥΡΩ. Την ίδια ώρα δυστυχώς, κάποιοι πετούν λάσπη.

ΚΑΛΩ και ΠΡΟΚΑΛΩ οποιονδήποτε «λασπολόγο» έχει στοιχεία ότι έχει κάποιος συνεργάτης μου ή ΕΓΩ έχουμε αφαιρέσει έστω και ένα ΣΕΝΤ για προσωπικό ή άλλο, παράνομο όφελος, εις βάρος των σωματείων να βγει και να το πει. Διαφορετικά είναι συκοφάντης.

Εξάλλου ας ρωτήσει τον κ. Πρόεδρο του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ για το πούλμαν τις επιχορηγήσεις, χρηματικές ποινές ΕΠΟ κ.λ.π. Τον εμπιστευόμαστε.

Ξέχασαν οι συντάκτες της «πρωταπριλιάτικης» ανακοίνωσης να μας πουν πόσα ΕΥΡΩ έφεραν στο ταμείο της Ε.Π.Σ.Ρ. από χορηγίες και πόσα ο «κακός» Σταράκης με τους πιστούς συνεργάτες του. ΜΗΔΕΝ οι κύριοι αυτοί, κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ εμείς. Έλεος πια, και οι ψευτιές έχουν ένα όριο.

Ξέχασαν οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης να μας πουν π.χ. πόσα ευρώ εισέπραξαν από ορισμούς παρατηρητών: 1) Σε αγώνες τοπικού και 2) Σε αγώνες Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ; Αν ανακοινώσω το νούμερο, θα γίνει ΣΕΙΣΜΟΣ. Επειδή όμως οι παράγοντες δεν είναι «μπουνταλάδες» και γνωρίζουν με τι κριτήρια τοποθετούνται παρατηρητές – είχαμε δύο διακοπές φέτος-. Στον ένα αγώνα ήταν ο πρόεδρος των παρατηρητών,  στον άλλο αγώνα ο κύριος παρατηρητής -από παράλειψη- ξέχασε την πόρτα …ανοιχτή και έγινε το κακό . Αντίθετα π.χ. στον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΕΡΑΝΙΟΥ την ευθύνη ανέλαβαν οι δύο ευγενικοί προέδροι, δεν ήθελαν ούτε καν αμοιβή και μετά όλοι μαζί ήπιαν καφέ, αναψυκτικό…και ολίγες ρακές.

Αυτό το ποδόσφαιρο ονειρευόμαστε εμείς, η κίνηση «ΟΡΑΜΑ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ» και με προσεγμένο προγραμματισμό ανακοινώνουμε τις θέσεις μας. Ήδη είπαμε τι θα πράξουμε από τις 23 Απριλίου.

-Τέρμα στο «χαράτσι» των 100 ευρώ από τα σωματεία μέλη μας για να έχουν ΟΛΟΙ πρόσβαση στο δίχτυ Αρωγής της Ε.Π.Σ.Ρ.

-Μείωση σημαντική των παραβόλων συμμετοχής.

-Δωρεάν τοποθέτηση παρατηρητών από μέλη του Δ.Σ. και όχι με αμοιβή.

-Καταγραφή σε συνεργασία με τους ΔΗΜΟΥΣ όλων των γηπέδων σε ψηφιακή μορφή και αγώνας για βελτίωση αγωνιστικών χώρων. Ήδη αντιπροσωπεία της κίνησης μας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γ. Μαρινάκη για το παραπάνω θέμα και του σύστησε τον μηχανικό της κίνησης μας Γρηγόρη Παπαλεξάκη ο οποίος έχει την ευθύνη του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος.

Η Κίνηση μας θα δουλέψει με ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ πλαισιωμένους από έμπειρους παράγοντες. Έχουν ολοκληρωθεί οι θέσεις μας για ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ κ.λ.π.

Όλα στο ΦΩΣ. ΟΛΑ θα ανακοινωθούν στα σωματεία μέλη μας. Αυτά θα αποφασίσουν τι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΟΥΝ. Εμείς έχουμε και ΟΡΑΜΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ και παράλληλα ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΜΕ με νέους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Με Εκτίμηση

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ και υποψήφιος με την κίνηση «ΟΡΑΜΑ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ»,  Γ. Σταράκης.

Υ.Γ. 1: Το τι κάναμε για τις τακτικές επιχορηγήσεις ας ρωτήσουν οι συντάκτες της «πρωταπριλιάτικης» ανακοίνωσης τις Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, τα σωματεία κ.λ.π. Το κράτος έχει στείλει την Τακτική επιχορήγηση μόνο της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009. Τα χρήματα ήλθαν από την Γ.Γ.Α. στο λογαριασμό της Ε.Π.Σ.Ρ. και ΟΧΙ σε άλλο βιβλιάριο. Δόθηκαν στα δικαιούχα σωματεία. Η πολιτεία όπως έκοψε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα κ.λ.π. και δεν έστειλε ούτε ένα ευρώ τακτικές επιχορηγήσεις στα σωματείαμέλη μας στη συνέχεια. Επερωτήσεις έγιναν, παραινέσεις, ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός αν υπονοείται ότι μας έστειλαν και δεν… το είπαμε κύριε Γιάννη; Τώρα αν … φέρετε επιχορηγήσεις, μήπως να σας δώσει ο Μποτόνης το χρηματοκιβώτιο γιατί το κράτος χρωστά πολλά και θα πως θα τα μεταφέρετε;

Γι'αυτό λοιπόν λέμε ότι η 4ΕΤΙΑ 2013-2017 είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη και εμείς έχουμε υποχρέωση να βρούμε πόρους για να ανακουφίσουμε οικονομικά τα σωματεία μας, σε πολλά επίπεδα.

Οι κ.κ. εκπρόσωποι των σωματείων μελών μας γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι θα το κάνουν και θα μας επιβραβεύσουν στην κάλπη στις 22-4-2013. Αν δεν το κάνουν, «ξάτους». Τώρα ξέρουν ποιοι λένε πρωταπριλιάτικες ψευτιές και ποιοι αγωνίσθηκαν και αγωνίζονται για ΤΟΜΕΣ. Για εμάς θα είναι 4ΕΤΙΑ ΕΡΓΩΝ και ΣΩΣΤΩΝ ΤΟΜΩΝ. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην επανέλθω γιατί πρέπει να βρούμε ΧΟΡΗΓΙΕΣ. Τα έξοδα τρέχουν. Προσωπικό, Προπονητές, ΜΙΚΤΕΣ, ΙΚΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κ.λ.π. δεν περιμένουν τίποτα από πρωταπριλιάτικες ψευτιές.

Υ.Γ. 2: Αλήθεια οι συντάκτες της πρωταπριλιάτικης ανακοίνωσης τι άποψη έχουν για το ότι μια ομάδα παρατάχθηκε με ΕΝΝΕΑ (9) παίχτες; Προάγει το άθλημα;

Ζημίωσε ή όχι το ποδόσφαιρο; Εδωσε λαβή για σχόλια; Μείωσε την προσπάθεια σωματείων, τα οποία παλεύουν για τη νίκη; Θα έχει «πλάκα» να μας πουν ...(φυσικά δεν ευθύνεται η αντίπαλη ομάδα).

Έτσι θα διοικήσετε κύριε Γιάννη; Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει γύρω σας;

(Το "δως μου ένα ψήφο" που λένε, πάει… σύννεφο). Στις 22-4-2013 όταν ανοίξει η κάλπη θα το καταλάβετε.

Ευχαριστώ και δεν θα επανέλθω. Έχουμε άλλα πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ