rethemnos-sprite
ΑΠΟΨΕΙΣ

Χαλκεύονται νέα δεσμά του Μαρίνου Γαλανάκη

Θα έχετε παρατηρήσει ότι, τις τελευταίες βδομάδες η προπαγάνδα των Εβραιοσιωνιστών, που αναμεταδίδεται μέσω των τηλεοπτικών σταθμών, έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Αγωνίζεται και προσπαθεί να στρέψει την προσοχή μας αλλού, ώστε να μην αντιληφτούμε τα νέα δεσμά, που χαλκεύει ο Προδότης Ευάγγελος, που παραμένει κεχαγιάς των Εβραιοσιωνιστών κι άγρυπνο μάτι τους δίπλα στο Σαμαρά, στον οποίο τον έχουν επιβάλλει οι Εβραιοσιωνιστές της Ε.Ε..

Το αίσχος, στο οποίο έχουν οδηγήσει, με την προπαγάνδα τους, την ανακάλυψη του αρχαίου τάφου της Αμφίπολης, καταμαρτυρεί αυτή την προσπάθεια. Αγωνίζονται να μας κρατήσουν σ’ αυτό το σημείο την προσοχή μας, ώστε να μην αντιληφτούμε το παιγνίδι των Βρυξελλών.

Η διαφήμιση της ζάμπλουτης και χαρισματικής κυρίας νεόνυμφης, - και, με την ευκαιρία, να ζήσει ευτυχισμένη και πολύχρονη. – που υπόσχεται ν’ αποδυθεί τον αγώνα κ εκφράζει πολλές πιθανότητες, ως και τη σχεδόν βέβαιη θέση της επιστροφής - και μακάρι να την επιτύχει. - των ολόγλυφων κι ανάγλυφων καλλιτεχνικών παραστάσεων, που ο Βρετανός εγκληματίας Έλγιν έκλεψε, και, για χάρη τους, κατέστρεψε τις μετώπες του Παρθενώνα, δεν έχει άλλο σκοπό, από του να μας στρέψει την προσοχή και να μας επικεντρώσει το ενδιαφέρον προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να μην αντιληφτούμε το νέο οικονομικό έγκλημα, που επιχειρείται στις Βρυξέλλες.

Οι «κρουαζιέρες» της φρεγάτας του Εβραιόδουλου Σιωνιστή Σουλτάν Ερντογάν, μοναδικό σκοπό έχουν τη στροφή του θαυμασμού μας προς το θράσος αυτού του Γαϊδάρου. Ενός Γαϊδάρου, που πορδοκλάνει ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τη μια τουλάχιστον από τις τέσσερις Μεγάλες Σιωνιστικές Δυνάμεις, που αγωνίζονται νύχτα – μέρα για την επιτυχία της Παγκοσμιοποίησης. Για την επίσημη εμφάνιση της κυριαρχίας των Χαχάμηδων ως Αφεντάδων της Οικουμένης.

Οι «κρουαζιέρες» αυτής αποβλέπουν στην τρομοκράτηση και τη στροφή της προσοχής μας προς την απειλή πολέμου, που υπονοεί η επίδειξη δύναμης κ η πρόκληση μέσα στο σπίτι μας, αυτού του αχαραχτήριστου Μαχαραγιά.

Η επίδειξη σε κάθε ευκαιρία του αντικαταστάτη του Σίσμικ Ευρωπαϊκού ερευνητικού σκάφους, που ενεργεί ανεμπόδιστα και παράνομα έρευνες γι’ ανεύρεση και μελέτες για εξόρυξη υδατανθράκων σε ξένα «οικόπεδα». Η περιφρούρησή του από τούρκικα πολεμικά επιφάνειας κι από υποβρύχιο. Άλλο σκοπό δεν έχουν από την κατατρομοκράτηση του Ελληνισμού και την εξουδετέρωση της κάθε αντίστασής του και τον αποπροσανατολισμό του από τα τεκταινόμεν’ από τους Τέκτονες των Βρυξελλών σε συνεργασία με τα «τσιράκια» τους Τέκτονες της Αθήνας.

 

Με προηγούμενο άρθρο μου Σας ενημέρωσα ότι, η Τράπεζα της «Ελλάδος» στο τέλος αυτού του μήνα συμπληρώνει τον κύκλο της αποστολής της. Βάζει λουκέτο. Ανοίγει πανιά για τη Φρανκφούρτη. Κι ο έλεγχος των «Ελληνικών» Τραπεζών, της κυκλοφορίας του «εθνικού» νομίσματος κ οι λοιπές αρμοδιότητες της Τράπεζας αυτής αναλαβαίνονται και θ’ ασκούνται στο εξής από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

Αναθέτομε, δηλαδή, κ επίσημα τον έλεγχο των οικονομικών μας σε αλλοεθνείς. Στους Ρότσιλντ, που τον κατέχουν ως τα σήμερ’ ανεπίσημα, κ έδρα τους είναι η Φρανκφούρτη απ’ όπου κατάγονται.

Εμπιστευόμαστε το κρατικό μας πορτοφόλι σε Κράτος, του οποίου καταντήσαμε υπήκοοι, όπως κατά τη Γερμανοκατοχή. Κ η μεν Γερμανοκατοχή του τότε κράτησε για μας τους Κρητικούς μόλις από την 1.6.1941 ως τις 8(;).5.1945, που αποχώρησαν από το Νησί τα τελευταία υπολείμματα της Βέρμαχτ, ύστερ’ από τη Συμφωνία της Βάρκιζας (12.2.1945). Η τωρινή όμως Γερμανοκατοχή ήδη έχει υπερκαλύψει ισόχρονο διάστημα κ η διάρκειά της είναι απροσδιόριστου χρόνου, όπως οι συμβάσεις των εργαζόμενων …

 

Οι ζυμώσεις, που γίνονται τελευταία στις Βρυξέλλες κι όπου αλλού, σκοπό τους έχουν τη νομοθέτηση παράτασης του χρέους της Ελλάδας προς τους δανειστές των Κυβερνήσεών της επ’ αόριστο! Έτσι, όπως κάνουν με τις τάχα ρυθμίσεις των «κόκκινων δανείων» και με την παράταση του χρόνου αποπληρωμής πολλαπλασιάζουν τους τόκους.

Το έρεισμα, πάνω στο οποίο θα στηριχτούν για τη διαιώνιση του χρέους, είναι η αποδοχή από την Κυβέρνηση των Κουίσλιγκς της Ελλάδας ρήτρας Μνημονίου, που θα ορίζει ότι, αυτοί, οι Δανειστές, θα κρίνουν πότε οι Ελλάδα έχει ανάγκη από δανεισμό και θα τη δανείζουν έχει δεν έχει ανάγκη από τα λεφτά τους, θέλομε δε θέλομε να δανειστούμε από αυτούς!!!!

Υποχρεώνουν τους Κουίσλιγκς αυτούς ν’ αποδεχτούν ότι, το Δ.Ν.Τ., αυτό το μαγαζί των Εβραιοσιωνιστών, θα έχει λόγο και θα κρίνει μαζί με τα ερπετά της Ευρωζώνης το πότε η Ελλάδα πρέπει να δανειστεί και θα συμμετέχει άρον – άρον στο δανεισμό της.

Με τον τρόπο αυτό οι Έλληνες γινόμαστε φόρου υποτελείς στον Εβραιοσιωνιστή Σουλτάνο, Αυτοκράτορα, που ετοιμάζουν να κάτσει, - που αλλού θα θέλατε; - , στο Θρόνο της Εβραιοσιωνιστικής Αυτοκρατορίας, που ετοιμάζουν για το προσεχές μέλλον!!

Έτσι, όπως τότε, που οι Έλληνες είμαστε «ραγιάδες», φόρου υποτελείς στο Σουλτάνο … Ερντογάν της εποχής εκείνης.

Μετά την υπογραφή του νέου αυτού Μνημονίου, που θα θέσει την οικονομική ταφόπλακα στον Ελληνισμό, η Κυβέρνηση του Σαμαρά θα προχωρήσει σ’ εκλογές κι ο Σαμαράς θ’ αποτελέσει το «μαύρο πρόβατο», τον «αποδιοπομπαίο τράγο», που θα φορτώσουν τις ευθύνες της υπογραφής του νέου τύπου Μνημονίου. Έτσι, όπως το Γιωργάκι της Μαργαρίτας. Όπως αυτό συνέπραξε με το Βαγγέλα, αλλά μόνο αυτό σήκωσε την ευθύνη της προδοσίας, το ίδιο θα γίνει και με το Σαμαρά. Κι ο Βαγγέλας θα βγει δυο φορές λάδι, γιατί η Εβραιοσιωνιστική Στοά Μπεν Μπερίθ της Θεσσαλονίκης δεν κολλά μπρίκια. Κι ο Βαγγέλας είναι ο άνθρωπός της. Διαφορετικά δεν θα εκλεγόταν στη Θεσσαλονίκη. Αυτό υποθέτω και μακάρι να διαψευστώ…

Και, «πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι»…

 

Με την ευκαιρία να επισημάνω πως, οι Αρχές του Τόπου έχουν παραβλέψει σημαντική επέτειο. Και θα παρακαλούσα να μου επιτραπεί να γράψω τη λέξη έτσι: επαίτειο. Ποτέ δεν έχουν τιμήσει, όπως θα έπρεπε να είχαν κάμει κι όπως κάνουν και τιμούν τις επετείους κάθε σημαντικού γεγονότος, που αφορά στον Ελληνισμό. Εχτός κι αν τιμούν το γεγονός πανηγυρίζοντας κατά την επέτειό του «κατ’ ιδίαν» και με …παρασημοφορίες και προαγωγές, πράγμα, που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου. Οπότε με το «παρδόν»…

Ξέχασαν ότι εφέτος θα έπρεπε να τιμηθεί και μάλιστα κατά τρόπο πανηγυρικό, η συμπλήρωση των εκατόν ενενήντα (190) χρόνων, από το 1824, που, συνομολογήθηκε στη Βρετανία το πρώτο ληστρικό Δάνειο της «Ανεξαρτησίας», για κεφάλαιο 800.000.00 λιρών!

Μεγάλη παράληψη! Τόσο μεγάλη, που για χάρη της θα έπρεπε να είχαν ξηλωθεί όλ’ οι Σεβάσμιοι των Μασονικών Στοών της Ελλάδας!

Το δάνειο αυτό της Επανάστασης, - επαναλαβαίνω, αν και το έχω ξαναγράψει -   εκδόθηκε στο 59%. Αυτό σημαίνει ότι υπέγραφες πως δανειζόσουν 800.000.00 λίρες, αλλά έπαιρνες το 59%. Δηλαδή μόνο 472.000.00 λίρες. Το επιτόκιο καθορίστηκε στο 5%. Η προμήθεια στο 3%. Τ’ ασφάλιστρα στο 1,5%. Η περίοδο αποπληρωμής τα 36 χρόνια.

Από το ποσό των 472.000.00, που ήταν η πραγματική αξία (ΠΑ) του δανείου, παρακρατήθηκαν: Α’) Το 10% της ονομαστικής αξίας (ΟΑ) του δανείου (των 800.000.00 λιρών δηλαδή), που είναι 80.000.00 λίρες, ως προκαταβολή των τόκων των δυο πρώτων χρόνων.

Β’) Για χρεολύσιο ποσοστό 16.000.00 λίρες.

Γ’) Για προμήθεια των συντελεστών, γι’ ασφάλιστρα του δανείου, και για λοιπά έξοδα της έκδοσής του 28.000.00 λίρες.

Συνολικά παρακρατήθηκαν 124.000.00 λίρες. Αυτό το δάνειο, λοιπόν, με Ο.Α. 800.000.00 λιρών ξεκαθάρισε όλες κι όλες 348.000.00 λίρες ως Π.Α.!!

Αυτό το ποσό διοχετεύτηκε στις Τράπεζες των Εβραιοσιωνιστών Λογοθέτη και Βαρφ(η) που λειτουργούσαν στη Ζάκυνθο, που ήταν τότε πόλη του Βρετανικού Προτεχτοράτου των Ιονίων Νήσων.

Γι’ αυτό το υπόλοιπο ποσό του Δανείου ορίστηκε Επιτροπή Διαχείρισης, που την αποτέλεσαν ο Βρετανός «Φιλέλληνας» Λόρδος Μπάϋρον (Βύρων), ο Βρετανός Συνταγματάρχης Στάνχοπ κι ο Μασόνος Αρβανίτης προύχοντας της Ύδρας Λάζαρος Κουντουριώτης, που ήταν προστάτης και στενός συνεργάτης του Μασόνου Φαναριώτη Προδότη Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου.

Του Μαυροκορδάτου αυτού, που καταπρόδωσε τον Αγώνα και κατάφερε να παραδώσει τον έλεγχό του στους Βρετανούς Εβραιοσιωνιστές, των οποίων αποτελούσ’ ευσυνείδητο εχτελεστικό όργανο εφόρου ζωής.

Κι ο μεν έντιμος με ή χωρίς εισαγωγικά Λόρδος Μπάυρον, «απεβίωσε» στο Μεσολόγγι, γιατί δεν τον σήκωνε το υγρό κι ανθυγιεινό κλίμα της πόλης. Τόσο …βαρύς ήταν! Και πήγε, είπαν, από ελονοσία. Έτσι, όπως τώρα τους πηγαίνουν από καρκίνο ή καρδιακά επεισόδια. Όχι. Ο Έμπολα είναι πολύ πρόσφατη εφεύρεση, όπως κι ο Καταρροϊκός Πυρετός. Με αυτές τις σύγχρονες εφευρέσεις δεν ξαπέστειλαν ακόμη κανένα…

Την Επιτροπή των Μασόνων, που πήγε Λονδίνο, αποτέλεσαν οι Ανδρέας Ζαϊμης, Ανδρέας Λουριώτης κ Ιωάννης Ορλάνδος. Άτομα του πιάσε τον ένα και χτύπα τους άλλους…

Αυτή εκλέχτηκε με τις συστάσεις του Μαυροκορδάτου και του Ρώμα. Οδηγήθηκε στο Λονδίνο στις 26.1.1824. Κ υπέγραψε στις 9.2.1824 το Δάνειο αυτό, με την εκεί διαμεσολάβηση και τη χειραγώγηση του Μασονοκρατούμενου «Φιλελληνικού Κομιτάτου». Αυτό τους οδήγησε στο χρηματοπιστωτικό «οίκο Λόφναν». Κ εκεί συντελέστηκε το έγκλημα.

Τελικά στην Επανάσταση έφτασαν και διατέθηκαν για τις ανάγκες του Αγώνα μόλις οι 298.000.00 λίρες, από το συνολικό ποσό των 800.000.00, που δανείστηκε ο Ελληνισμός, με υποθήκη όλες τις «Εθνικές Γαίες» και τα δημόσια έσοδα. Γι’ αυτό γλυκάθηκαν από τότε οι Εβραιοσιωνιστές οικονομικοί δολοφόνοι και στα 2010 είχαν το θράσος και ζητούσαν, από τον τότε «Αδελφό» και Κουίσλιγκς Πρωθυπουργό, ως υποθήκες για το Δανεισμό της Ελλάδας τα νησιά της ως και τον Παρθενώνα! Από το τότε ως το σήμερα εξακολουθούμε να χρωστούμε στην Εβραιοσιωνιστική οικογένεια των Ρότσιλντ και Σία κι αμφιβάλλω αν ποτέ θα τους εξοφλήσομε. Και τούτο, γιατί στα 1824 δανειστήκαμε 800.000.00, αλλά πήραμε μόλις τις 298.000.00 και τις υπόλοιπες διασπάθισαν, ώστε να μην επαρκέσει το ποσό. Έτσι, τον επόμενο χρόνο 1825 χρειάστηκε να συνάψει η Επανάσταση και δεύτερο δάνειο. Η μέθοδος με όλες τις παραμέτρους διαιωνίζεται και φτάνει στην εποχή μας.

       « Εσείς ωσάν ο ήλιος

          λαμπροί! - ναι φλόγες βέβαια

          βλέπω διαδημάτων

          αλλά τας δυστυχίας μας

μόνο φωτίζουν.»

Κ Α Λ Β Ο Σ

Εσείς, λοιπόν, πως συμβαίνει και παραλείψατε ένα τέτοιο μεγάλο κ ιστορικό γεγονός; Γεγονός, που κρατεί σε οικονομική ομηρία την Ελλάδα για 190 ολόκληρα χρόνια κ ένας Θεός γνωρίζει για πόσους αιώνες ακόμη! Για πόσους αιώνες θα εξασφαλίζουν οι Έλληνες με τον ιδρώτα και το αίμα τους εισόδημα στους χρυσοκάνθαρους του Εβραιοσιωνισμού. Σ’ αυτούς, που ποτέ δεν εργάστηκαν παραγωγικά, αλλ’ αποτελούν τους κηφήνες της παγκόσμιας κυψέλης κι αποζούν από τον ιδρώτα και το αίμα της εργατικής τάξης. Γεγονός, που λαμπρύνει τη Μασονία της Ελλάδας! Πως συμβαίνει να μην τιμήσετε ίσαμε σήμερα το λαμπρό αυτό επίτευγμά σας;

Ελπίζω να αιστανθείτε πόσο μεγάλη και ταπεινωτική για το πάνθεο των Ηρώων σας είναι αυτή σας η παράλειψη. Ελπίζω ν’ αντιληφτείτε το λάθος σας και στα 2024, που συμπληρώνονται δυο αιώνες από το συμβάν, να τιμήσετε μεγαλόπρεπα, όπως του πρέπει, το μεγάλο αυτό γεγονός, που οδήγησε στην ανελέητη οικονομική υποδούλωση του Ελληνισμού στον Εβραιοσιωνισμό, πριν από την απελευθέρωσή του από τον επαχθή ζυγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Μόνο, που τότε δεν θα ζω για να …παραστώ στον πανηγυρισμό! Σας εξουσιοδοτώ όμως, εσείς που θα ζείτε, να κάμετε χρήση της πρωτοβουλίας μου αυτής και να πανηγυρίσετε για την οικονομική δολοφονία, που έχει επιτύχει ο Εβραιοσιωνισμός κατά του Ελληνισμού, με τη σύμπραξη της Μασονίας, θύματα του οποίου είναι οι Έλληνες, που δυστύχησαν, καταστράφηκαν οικονομικά κι όχι μόνο, από τότε ίσαμε σήμερα…

Γράφτηκε στις 8.11.2014

Αναρτήθηκε στο ellinikisalpigga στις 8.11.2014