ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώνεται το στάδιο των μελετών για το κέντρο διημέρευσης ατόμων με αναπηρία

0

Σύντομα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για τη δημιουργία του Κέντρου Διημέρευσης για τα άτομα με αναπηρία. Πρόκειται για ένα σχεδιασμό ετών που σιγά σιγά υλοποιείται χάρις τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό.

Η προσπάθεια αυτή έχει να κάνει μ’ ένα χώρο που τα άτομα με αναπηρία θα μπορούν να έχουν μια στέγη για να κάνουν συνεδρίες και θεραπείες και ταυτόχρονα ν’ αναπτύσσουν δράσεις και να εξελίσσουν δεξιότητες.

Η μελέτη την οποία έχει αναλάβει να υλοποιήσει αφιλοκερδώς το τεχνικό γραφείο του Θοδωρή Νίνου, έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στο στάδιο των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών οι οποίες επίσης εκτελούνται αφιλοκερδώς από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και θα είναι σύντομα έτοιμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κέντρο διημέρευσης του Συλλόγου έχει σχεδιαστεί να λειτουργήσει στους Αρμένους σε κτήριο που είχε προσφερθεί από το γιατρό Εμμανουήλ Χριστουλάκη το 1998 στο δήμο Ρεθύμνου, ο οποίος με ομόφωνη απόφαση του το 2020 το παραχώρησε στο Σύλλογο Γονέων και φίλων ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου.            

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ