ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Δεύτερο κρούσμα βόμβας με drone στην Κρήτη – Αποπειράθηκαν να κάψουν άλλες εγκαταστάσεις της ίδιας επιχείρησης

0

 Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό κατεβάζοντάς τον με drone στις νέες εγκαταστάσεις της ίδιας επιχείρησης που αποπειράθηκαν να κάψουν το βράδυ του Σαββάτου

Δεύτερο κρούσμα μέσα σε λίγες ώρες σε επιχείρηση στην Κρήτη που αποπειράθηκαν να την κάψουν κατεβάζοντας εμπρηστικό μηχανισμό με drone.

Στη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς Μ. Δευτέρα, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό κατεβάζοντάς τον με drone στις νέες εγκαταστάσεις της ίδιας επιχείρησης που αποπειράθηκαν να κάψουν το βράδυ του Σαββάτου.

Οι εγκαταστάσεις τις οποίες έβαλαν χθες το βράδυ οι άγνωστοι βρίσκονται στο χωριό Μεσοχωριό του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου.

Η Αστυνομία, που ήδη ερευνά την υπόθεση, θεωρεί ότι η κίνηση του δράστη ή των δραστών να τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό με πανομοιότυπο τρόπο με χρήση drone σε δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις της ίδιας όμως επιχείρησης, σε Ηράκλειο και Μυλοπόταμο, αντιστοίχως, δείχνει ότι είχαν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.

Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο:

Για τη δεύτερη βόμβα από αέρος στην επιχείρηση κλήθηκε Αστυνομία και πυροτεχνουργοί, ενώ το βιντεοληπτικό υλικό που συλλέγεται αναμένεται να φωτίσει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις για τον εμπρησμό χρησιμοποιήθηκε μια αυτοσχέδια βόμβα τύπου μολότοφ, δηλαδή ένα μπουκάλι που περιείχε καύσιμο, πετρέλαιο, που όμως για την ανάφλεξή του θα έπρεπε να μεταβεί ο ίδιος ο δράστης εκεί και να του βάλει φωτιά.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ